Zero SR/S ZF14.4
31 190 €

Zero SR/S ZF14.4

31 190 €

Tajunnanräjäyttävä Zero SR/S vie sähkömoottoripyöräilyn aivan uudelle tasolle.

LUOKKANSA SUORITUSKYKYISIN

Uusi SR/S on saanut aerodynaamiseen muotoiluunsa vaikutteita ilmailun maailmasta. Kuten kaikissa Zero-moottoripyörissä muotoilu tukee käytettävyyttä. Katteen taakse suojautuneena ajettaessa kulutus putoaa 13 % maantienopeuksissa verrattuna sisarmalli SR/F:ään. Myös pystyssä ajettaessa ajoasento on rento ja mukava.

Monipuolinen design

Uuden SR/S:n täyskate antaa pyörälle huolitellun ilmeen, joka kerää huomiota niin ohituskaistalla kuin parkkipaikoillakin. Putkirungon ympärille asennettuna, se suojaa kuljettajaa ja tarjoaa 13 % kulutuksen säästön verrattuna katteettomaan SR/F -malliin.

Mukavuutta

Matalammalla olevat jalkatapit ja korkeampi ohjaustanko mahdollistavat pystymmän ja rennomman ajoasennon uudessa SR/S:ssä. Sen ergonominen mukavuus ulottuu jopa matkustajan paikalle, tarjoten mukavan matkustuskokemuksen. Hienosäädetty jousitus lisää pykälän luksuksen tuntua ajokokemukseen.

Saumatonta voimaa

ZF 14.4 Litium-ioni-akku mahdollistaa 320 km toimintamatkan, jos lisävarusteena saatava Power tank on asennettuna. Akun uraauurtava voima ja energiatiheys yhdistettynä alumiiniseen jäähdytinelementtiin varmistavat vakaan kennojen jäähtymisen ja maksimaalisen yhtäjaksoisen suorituskyvyn. ZF75-10-moottorin huippuvääntö on 190 Nm ja huipputeho 110 hv. Huippunopeutta SR/S kerää 200 km/h. SR/S on luokkansa suorituskykyisin tuote.
 
Zero SR/S on saatavilla 3 KW, 6 KW, 9 KW tai 12 KW laturivaihtoehdoilla. Lataaminen onnistuu Type 2 -latausasemissa tai pienemmällä teholla perinteisestä Schuko-pistokkeesta. * SR/S lataa lisää toimintamatkaa 62 km/h 3 KW laturilla, 133 km/h 6 KW laturilla ja 246 Km/h 12 kW -laturilla.  
 
Optimaalinen moottorin, takahaarukan ja rungon suhde mahdollistaa tasaisen vetohihnan kireyden ja maksimaalisen väännön takapyörälle.

Cypher III ajonhallintajärjestelmä toimii pyörän keskuksena, joka säätelee pyörän toimintaa ajon aikana tarjoten saumattoman ajokokemuksen. SR/S:ssä on useita ajotiloja, jotka mahdollistavat pyörän suorituskyvyn muuntamisen eri olosuhteisiin sopiviksi. Ajotiloja voidaan vaihtaa tai muokata pyörän mittaristosta tai Zeron oman aplikaation avulla matkapuhelimella. SR/S:ään on integroitu Boschin MSC -ajonhallintajärjestelmä, joka yhdessä Cypher III:n kanssa tarjoaa luokkansa parhaat ABS-jarrut, luistoneston ja väännönrajoituksen.

Uskomattoman kevyt – ällistyttävän vahva

Teräksinen putkirunko, takahaarukka ja edistyksellinen Showa-jousitus tekevät ajokokemuksesta urheilullisen. Voimalinja on täydellisesti optimoitu, tuloksena on painopisteeltään optimaalinen design. Tuplaradiaalijarru edessä tekee vauhdin hidastamisesta yhtä säväyttävää kuin kiihdyttämisestä.

Kustomoi mittaristosi

Valitse mitä tietoja haluat nähdä 12,5 cm neliväriseltä TFT-näytöltä. Ajon aikana voidaan käyttää mm. ajotilojen vaihtoa, vakionopeudensäädintä, kahvanlämmittimien kytkintä ym. (kahvanlämmittimet vakiovarusteena vain Premium-mallissa.)

Saumaton yhteys

SR/S on yhteydessä matkapuhelinverkkoon, lähettäen tietoja aplikaatioon reaaliajassa. Ajotiedot, akun varauksen tila pyörän sijainti ym. ovat koko ajan saatavilla. Zeron uuden sukupolven applikaatio toimii yhdessä mittariston ja Cypher III:n kanssa tarjoten monia ominaisuuksia applikaation kautta

  • Ajotilan vaihdon ja muokkauksen
  • Personoidun mittariston näkymän
  • Aikataulutetun latauksen
  • Latausasemien sijainnit
  • Ilmoitukset akun latauksen tilasta ym.
  • Ajodatan analysoinnin ja jakamisen
  • Etädiagnosoinnin

Zero SR/S Premium -mallissa 6 kW integroitu laturi, latausaika (100 %) 2,5 tuntia.Zero SR/S ZF14.4

Ajokorttiluokka
A
Maksimiteho
110 hv (82 kW) / 5 000 rpm
Vääntö
190 Nm
Huippunopeus
200 km/h
Toimintasäde
175 km yhdistetty (kaupunkiajossa jopa 259 km, Power tankilla (= lisävaruste) jopa 323 km)
Latausaika, 100%
2,5 tuntia, tyhjästä täyteen (6 kW pikalaturilla 1,5 tuntia, lisävaruste)
Paino
234 kg
Akseliväli
1 450 mm
Istuinkorkeus
787 mm
Etujousitus
Showa 43 mm Big piston. Täysin säädettävä
Takajousitus
Showa 40 mm. Täysin säädettävä, erillisellä kaasusäiliöllä
Eturengas
120/70-17, Pirelli Diablo Rosso III
Takarengas
180/55-17, Pirelli Diablo Rosso III
Vanteet
Etu: 3,50 x 17, taka: 5,50 x 17
Jarrut
Etujarru: Bosch Advanced MSC, J-Juan yksimäntäinen kelluva jarrusatula, 240 mm levy. Takajarru: Bosch Advanced MSC, J-Juan 4 -mäntäiset radiaalipuristimet, radiaalinen pääsylinteri. 320 mm levyt.
Vaihteisto
Kytkimetön suoraveto, hihnaveto, 90T / 20T, Poly Chain® HTD® Carbon™ belt
Moottori
Z-Force 75-10, ajoviimajäähdytteinen, kestomagneettinen vaihtovirtamoottori
Maksimivääntö
190 Nm
Sulje
Sulje